V. IHP Bojlisuli – Horgásztábor Gyermekeknek - Beharangozó

By:
Posted: 2019. január 19.
Category: Írások
Comments: 0


Kedves Pontyhorgász gyerekek! Az Izsáki Horgász- és Pihenőpark idén, azaz 2013-ban 5 éves fennállását ünnepli! Ahogyan a címből is kiderül, az idei Bojlisuli lesz sorozatban az ötödik saját szervezésű horgásztáborunk, amelyre nagyon büszkék vagyunk, mivel ez a rendezvény egyike volt az elsőknek, amelyet elindítottunk. Az évek alatt sokat formálódott, csiszolódott a rendezvény szervezése, amelynek köszönhetően már a 2012-es Bojlisulin rekordmennyiségű halat sikerült a táborlakóknak kifogniuk. Remélhetőleg ez nem lesz másképpen idén sem, sőt amennyiben Ti is szeretnétek és hajlandóak vagytok mindent megtenni érte, ezesetben lehetségesnek tartjuk, hogy 2013-ban felülírjuk a tavalyi kiváló eredményt! Nem jártál még az IHP táborában? Voltál már, de szeretnél újra ellátogatni hozzánk? Szeretnél tagja lenni annak a csapatnak, aki megkísérli felülmúlni a nem mindennapi 2012-ben felállított fogási rekordot?! Akkor ne habozz és jelentkezz bátran a 2013. június 24-29. között megrendezésre kerülő…
…V. IHP Bojlisuliba ahol mindez valósággá válhat! Csak rajtad múlik…J!!!

A horgásztábor helyszíne 2013. évben is az IHP nagy tava lesz
Az étkezést a már jól bevált IHP Halászcsárda biztosítjaEgy kis ízelítő a 2012. évi rendezvényről!
16 bátor jelentkező vágott neki a nem mindennapi megmérettetésnek. A 2012. évi IV. IHP Bojlisuli résztvevői és a szervezők
Rekord mennyiségű fogás született…
…a kitartó közös munkának köszönhetően.A 2012-es tábor lakói igazán kitettek magukért, éjt nappallá téve dolgoztak, folyamatos etetés, csali frissítés, kombinálás a legjobb eredmény elérése érdekében. Nagyon jó volt látni, hogy a legkisebbek is milyen komolyan vették a tábort, na meg persze a versenyt! Ennek a munkának, valamint a kiváló időjárási körülményeknek köszönhetően nagyon komoly mennyiségű halat zsákmányoltak az IHP táborlakói! Összesen 8 csapat (16 fő) küzdötte végig a versenyt. A 3kg alatti pontyfogásokból 85db született 197,92kg összsúlyban, a versenybe beleszámító 3kg feletti fogásokból 306db született, melyek összsúlya 1.306,81kg volt, ami irdatlan mennyiség, figyelembe véve azt, hogy gyerekekről van szó! A csapat összes fogása igaz egy picivel, de meghaladta az 1.500kg-ot, amely 391db halból állt.


A 2012-es Bojlisuli végeredmény táblázatát letölthetitek innen!


Mindemellett tetemes mennyiségű halvesztés is megfigyelhető volt, ezáltal bizakodóak vagyunk azzal kapcsolatosan, hogy igenis lehet ezt még „überelni” srácok!!!


A 2012. évi Bojlisuli részletes beszámolóját ide kattintva elolvashatjátok!
A 2012-es bojlisuli legnagyobb halát Kasnyik Gergő (Kondor Carp Team) csalta horogvégre, pontos súlya 11,23kg volt


Időpont:


A tábor kezdete: 2013. június 24. (hétfő, 07:00)


A tábor vége: 2013. június 29. (szombat, 15:00)A tábor helyszíne:


Izsáki Horgász- és Pihenőpark, Nagy-tó!


Korhatár: 12-18 évA személyzetrőlAz IHP vezetősége, mint FőszervezőKutyifa Ferenc - TáborvezetőSeres Gábor – Táborvezető „helyettes”Oktatói segédlet:


Jankovics Zoltán, Szente Krisztián, Albert György, Härter Mihály, Hudomiet János és még sokan mások…J!


Mint minden évben, most sem lehet Bojlisuli igazi verseny nélkül! A kétfős csapatok egész héten versenyeznek egymással, ezzel is motiválva egymást a még koncentráltabb és intenzívebb horgászatra. Az igazi felnőtt versenyekhez hasonlóan a verseny végén az első három helyezett csapat, valamint a legnagyobb pontyot fogó csapat díjazásban részesül. Röviden felelevenítjük, hogyan is alakult a 2012-es verseny vége..
Az eredményhirdetés pillanataA tábor legnagyobb hala: Kondor Carp Team - 11.23kgA harmadik helyezett csapat: Kifogjuk Team 195.18kg-os összfogássalA második helyezett csapat: Ponty Team 198.71kg-os összfogássalÉs végül a győztesek, a Carp Hunter Team 210.19kg-os összfogássalVerseny szabályzat:


A verseny az elmúlt évekhez hasonlóan idén is csapatok (2 fő/csapat) összeállításával kerül lebonyolításra, ezzel is elősegítve a társaság összekovácsolódását és együttműködését!


Minden „kis horgász” egy bottal horgászhat.


Szabadon választható bármilyen csalizó és etető anyag használata pl.: szemes takarmány, pellet, bojli és élő csali.


Egyedüli kikötésünk az, hogy a csalit hajszálelőkén kínáljátok fel a pontyok számára (ennek az a célja, hogy ne más készségekkel próbálkozzatok) pl.: spicc, match, rakó, feeder - ezekkel a technikákkal fogott halak NEM számítanak bele a versenybe.


Szerelékenként (botonként) csak egy horog engedélyezett.


A versenybe csak a 3kg-nál nagyobb súlyú ponty számít bele. Az esetlegesen kifogott egyéb nemes halak (pl. amur, harcsa) illetve az egyéb halak (pl. kárász, compó) sem kerülnek értékelésre a verseny során.


Minden esetben ahhoz a csapathoz számoljuk be a kifogott hal súlyát, akié a bot volt, hiszen ő választotta ki a csalit, ő vetette be a tuti helyre, és ő hangolta össze megfelelően a felszerelést.


Etetni csak partról lehet pusztán fizikai erőn alapuló eszközökkel pl.: csúzli, parittya, spomb.


A tóban fürödni tilos! (Arra ott az úszómedence…J!)


A verseny vége előtt megakasztott hal beleszámít az értékelésbe akkor is, ha a verseny lefújását követően lett megszákolva.


Kiemelt figyelmet fordítunk a szeszes italok fogyasztásából adódó kellemetlenségek elkerülésére, ennek a legkisebb gyanúja is a táborból való kizárást vonhatja maga után!


Az elmúlt évekhez hasonlóan neves támogatók segítik rendezvényünket, hogy minél szélesebb körben ismertebbé váljon, valamint biztosítják a gyerekek részére az évről évre színvonalasabb ellátást és díjazást is.A 2013. évi V. IHP Bojlisulit támogatók listája neves magyarországi és külföldi horgász csali gyártók, horgászati eszközgyártók, kis és nagykereskedők, valamint egyesületek,- klubok összefogásával alakult ki.2013-ban médiatámogatóink között tudhatjuk:


-       Haldorádó Horgászportál


-       Carpmania Horgászportál


-       MaPoE (Magyar Pontyhorgászok Egyesülete)


-       ABK (Amatőr Bojlisok Klubja)


Magyarországi támogatóink:


-       Gigant Baits – Polgár Károly


-       King Baits – Tari István


-       SBS Tactical Baits – Kovács Zoltán


-       IHP Carp Company


-       Verseczki Horgászbolt - Balatonlelle


-       Centrum Zoo Horgászbolt - Szombathely


-       PB products Mátészalka - Halcapone Horgászcentrum


-       Carpzone Horgászbolt - Miskolc


Az idei évben megtisztelő módon külföldi támogatók is csatlakoztak a rendezvény színvonalának emeléséhez:


-       Carpspot.de – Sebastian Heinz


-       Carplounge Tackle – Thomas RadmacherÁr és szolgáltatás


A táborozás teljes költsége: 40.000 Ft/fő/6 nap


Az ár a következőket tartalmazza:


- Gondoskodó táborvezető, felügyelő személyzet


- Horgászjegyek árai


- Szociális létesítmények használata


- Szükség esetén a horgászati felszerelések biztosítása


- A 6 napos horgászatra elegendő etetőanyagok, csalik, bojlik biztosítása


- Úszómedence-használat


- Teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)


Alapvető felszerelések, amelyek szükségesek a táborozással egybekötött horgászathoz:


- 1 db horgászbot orsóval-zsinórral felszerelve


- Bottartó állvány, vagy leszúró(k)


- Alapvető kezdő felszerelés: horog, ólom, előkezsinór stb.


- Világítóeszközök (zseblámpa, fejlámpa stb.)


- Matrac vagy ágy, lehetőség szerint sátor (ha nem rendelkeznek sátorral, akkor mi adunk!)


- Hálózsák


- Háziorvosi igazolás


- Megfelelő ruházatok (hideg-meleg időre, eső esetén gumicsizma és esőruha!!!), tisztálkodó felszerelés……és végül, de nem utolsó sorban a fürdőnadrág…JKapcsolatfelvétel – InformációPark-tó Kft. – Izsáki Horgász- és Pihenőpark


Tel.: +36-76/415-425, E-mail: ihp@parktokft.hu


Kutyifa Ferenc - Táborvezető


Tel.: +36-30/685-3098, E-mail: k.ferke@gmail.com


Seres Gábor – Táborvezető „helyettes”


Tel.: +36-20/957-8619, E-mail: g.seres86@gmail.comAz eddigi bojlisulik képgalériája, valamint a tábor helyszínéről információk, képek, videók az Izsáki Horgász- és Pihenőpark weboldalán találhatóak – www.izsakihorgaszto.huJelentkezés


Az V. IHP Bojlisulira jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltését követően van lehetőség. A kitöltött jelentkezési lapokat a következő címre kérjük elküldeni: ihp@parktokft.hu


Erre a szövegre kattintva letöltheted a jelentkezési lapot, amennyiben nem sikerülne, keress minket bátran elérhetőségeinken és küldünk Neked egyet!


A jelentkezéssel egy időben kérjük az alábbiakban felsorolt módokon eljuttatni részünkre a nevezési díj előleleget (20.000Ft)! Csak abban az esetben áll módunkban rögzíteni a jelentkezést, ha a befizetés a jelentkezéssel egy időben történik! A nevezési díj második felét (20.000Ft) legkésőbb 2013. június 01-ig kell részünkre eljuttatni! Aki nem kíván esetlegesen többször bajlódni a befizetésekkel, az megteheti, hogy a jelentkezéssel egy időben befizeti a teljes összeget!


A táborozás díját telefonos egyeztetést követően több módon is be lehet fizetni:


-   készpénzzel a helyszínen az Izsáki Horgász- és Pihenőpark „HORGÁSZTANYÁJÁBAN”


- rózsaszínű postai utalványon feladva a Park - Tó Kft. H-6070 Izsák, Kossuth Lajos u. 119.címre. FONTOS: az utalvány hátuljára írjátok rá a következő üzenetet „V. IHP Bojlisuli – 2013”


- utalással a Park-Tó Kft. H-6070 Izsák, 0331/9. Hrsz. A Lakiteleki Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlaszámára: 52000056-12501474-00000000 (FONTOS: a megjegyzés rovatban a névvel együtt mindenképpen kérjük megjeleníteni a következő szöveget „V. IHP Bojlisuli - 2013”)


 

Várjuk a jelentkezésed, TANULJ NÁLUNK és közben ÉREZD JÓL MAGAD!


 

2013.02.27.


Izsáki Horgász- és PihenőparkMegosztás

Hasonló téma

0
X