Bemutatkozó

Országunk dél-alföldi régiójában, Budapesttől déli irányba 110 km-re, Izsák város északkeleti részén található az Izsáki Horgász- és Pihenőpark. A 32 hektáros területen összesen 8 különböző horgásztó található, hogy valamennyi horgász megtalálja a kedvenc módszeréhez legmegfelelőbb tavat. A komplexum csaknem 7 hektárnyi, halfajokban gazdag, nagy halállományokkal rendelkező horgásztavai várják a horgászokat és a kikapcsolódásra, pihenésre vágyókat. Úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz, gyermekjátszótér és családbarát, parkosított, erdősített környezet garantálja a könnyed kikapcsolódást a család valamennyi tagja számára. A horgásztavakhoz közeli erdős környezetben található összkomfortos vendégházak és színvonalas kemping áll a több napra ideérkező kedves vendégek rendelkezésére.

Horgászat

VÍZTÉRKÓD: 002476

Az Izsáki Horgász- és Pihenőparkban 6 különálló vízfelületen, összesen csaknem 7 hektárnyi területen lehet horgászni, amelyekre jegyet váltani a „Horgásztanyában” lehet. A vidékfejlesztési miniszter 133/2013. (XII. 29.) VM rendelete alapján az Állami Horgászjegy bemutatása kötelező!

A 32 hektáros komplexum 2008 májusa óta várja a Tisztelt Vendégeket

Horgászbolt, avagy „Horgásztanya”

A Horgászboltban lehet megváltani a horgászparadicsom összes belépőjét és horgászjegyét. Működik az épületben egy kisebb horgászbolt, amely alapvető horgászcikkekkel (pl. etetőanyagok, bojlik, pelletek, üveges és dobozos kukoricák, lebegő csalik, aprócikkek, horgok, úszók, haltartók, szákok) van felszerelve. Itt működik továbbá a halmérlegelés és az élőhal árusítás is.

A horgásztanyán lehet megvenni a napijegyeket, de ha valamit otthon felejtettünk…

…azt itt pótolhatjuk!

Az Izsáki Horgász- és Pihenőpark horgásztavainak főbb jellemzői a következők:

2. Nagy tó

Területe (ha): 2,8

Átlagmélység (m): 1,8 – 2,4

Fenékviszonyok: agyagos

Akadók: –

Növényzet: parton szórtan elhelyezkedő nádfal

Halak: pontyamurcompócsukasüllőkárászbodorkadévérkeszegvörösszárnyú keszegbusaszürkeharcsa

4. 4-es tó

Területe (ha): 0,5

Átlagmélység (m): 0,8 – 2,2

Fenékviszonyok: agyagos

Akadók: –

Növényzet: parton két oldalon nádas

Halak: ponty, valamint kárász,

3. „L” alakú tó

Területe (ha): 0,9

Átlagmélység (m): 1,7

Fenékviszonyok: agyag és sekély iszap

Akadók: –

Növényzet: –

Halak: pontyamurcompócsukasüllőbalinkárászbodorkadévérkeszegvörösszárnyú keszegbusaszürkeharcsa

Mesés környezet innen nézve…

…na meg innen nézve is!

8. „Csatorna”

Területe (ha): 0,5

Átlagmélység (m): 2,5 – 3,5

Fenékviszonyok: agyagos – homokos

Akadók: –

Növényzet: –

Halak: pontykárászbodorkavörösszárnyú keszeg

6 – 7. 2 db „kis tó”

Területük egyenként (ha): 0,6 – 0,4

Átlagmélység (m): 2,5 – 3,5

Fenékviszonyok: agyagos – homokos

Akadók: –

Növényzet: –

Halak: pontyamurkárászcsuka

Vendégházak

A legnagyobb tó partjához közel, gyönyörű erdős környezetben található 9 db összkomfortos vendégház, valamint 3 db fából készült “Nyári Lak”, amelyeknek a befogadóképessége házanként 2 és 4 fő között mozog (a 9 db vendégházból 7 db 4 személyes és 2 db 2 személyes, a 3 db nyári lakból 2 db 2 személyes és 1db 4 személyes). A 4 fős vendégházak és a 2 fős “Nyári Lakok” igény szerint pótágyazhatóak. Minden vendégházhoz külön parkoló tartozik, ahol 2 db személyautó is elfér.

Felépítésük:

– Előtér: fából készült, körben üvegezett és szúnyoghálóval ellátott ablakok és bejárati ajtó. Található benne egy nagyobb asztal és padok.

– Belső szoba: 1 db franciaágy, 1 db emeletes ágy, 1 db asztal 4 db székkel, felszerelt mini konyha, ruhás szekrény, tároló polcok, TV.

– Fürdőszoba: tusoló, WC, mosakodó

A vendégházak mellett a sátorozni, nagyobb társaság esetén lakókocsizni vágyókat is szeretettel várják!

Vendégházi információ : +36-30/249-6924

Kemping

A sátorozni vágyóknak hatalmas területen van lehetőségük kempingezni az erre külön kialakított területen. A kemping szociális blokkal van ellátva (WC-k, tusolók, mosakodók), amelynek megosztott női és férfi oldala van. Az épület végében konyha és hozzá tartozó mosogató helyiség is található.

A lakókocsikat/lakóautókat külön parcellázott, parkosított terület fogadja.

Fürdőzési lehetőség

A fogadóépülettől nem messze, a horgásztavak gyűrűjéből kiemelkedő dombon található a kis kilátó, a napozóterasz, egy 6 x 10 méteres úszómedence, valamint egy 4 méter átmérőjű kör alakú gyermekmedence, ezzel biztosítva a család legkisebb tagjainak önfeledt kikapcsolódását is.

Szép kártya elfogadó hely!!!

A horgászkomplexumba látogatók Szép kártyával is fizethetnek a színvonalas kikapcsolódásért!

Az Izsáki Horgász- és Pihenőpark valamennyi szolgáltatása Szép kártyával történő fizetés esetén is igénybe vehető. Horgászparkunk mindhárom Szép kártya kibocsájtó bankkal szerződéses viszonyban áll, ezáltal el tudjuk fogadni az OTP BankMKB Bank és a Kereskedelmi és Hitelbank által kiállított Szép Kártyákat.

Bővebb információ az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címen kérhető.

Tel.: +36-30/249-6924

E-mail: horgaszto2008@gmail.com

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégünkként üdvözölhetjük majd!

Izsáki Horgász- és Pihenőpark

0
X