ICC Big Water bója toldócső 0,4fm

ICC Big Water bója toldócső 0,4fm

1.390 Ft (nettó: 1.094 Ft )

ICC Big Water bója alkatrészek

Az ICC Big Water alkonykapcsolós dőlő bója alapvetően eléggé széles spektrumban használható eszköz, de előfordulhatnak olyan egyedi igények, amelyeknél szükséges lehet elérhetővé tenni a termék alkotóelemeit a végfelhasználók felé.

Gyártó: IHP Carp Company
http://www.ihpcarp.com/
Cikkszám: ICC10716 Kategóriák: ,

Leírás

ICC Big Water bója alkatrészek

Az ICC Big Water alkonykapcsolós dőlő bója alapvetően eléggé széles spektrumban használható eszköz, de előfordulhatnak olyan egyedi igények, amelyeknél szükséges lehet elérhetővé tenni a termék alkotóelemeit a végfelhasználók felé. A bója 5,8 méteres vízoszlop magasságig van kalibrálva gyárilag, de előfordulhat, hogy valaki mélyebb vízben kívánja használni (fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet a megfelelő maximális hossz kiválasztására, ugyanis 9-10 méteres hosszban az alsó-felső vízáramlás hatására nem biztosan képes teljesen függőleges helyzetben maradni), vagy esetlegesen eltöri valamelyik tagot, vagy éppen elhagyja valamely alkotóelemét, de az is előfordulhat, hogy más színű világítófejre szeretné cserélni az eredetileg kiválasztott darabot. A fentiekben felsorolt esetekben vagy esetlegesen más szituációkban is fontosnak tartjuk azt, hogy a felhasználó tudja fejleszteni eszközét, vagy éppen pótolni annak valamely alkotóelemét! Éppen ezért a bója különböző alkotóelemeit a következőképpen tudjuk elérhetővé tenni.

Az ICC Big Water bójához kiegészítőként az alábbi alkotóelemek rendelhetőek:

Súly:

– kisméretű 1,4 kg-os matt feketére szinterezett Grippa mintázatú ólom öntvény – talp csatlakozóval

Toldó csövek:

-25mm átmérőjű 100cm-es alsó stabilizáló bójatest (közvetlenül a talphoz csatlakoztassuk, amennyiben szükséges beépíteni a bójatestbe)

-20mm átmérőjű 110cm-es toldó cső Big Water bójához

-20mm átmérőjű 80cm-es toldó cső Big Water bójához

-20mm átmérőjű 70cm-es toldó cső Big Water bójához

-20mm átmérőjű 55cm-es toldó cső Big Water bójához

-20mm átmérőjű 40cm-es toldó cső Big Water bójához

-20mm átmérőjű 25cm-es felső világítófej tartó cső 3M fényvisszaverő fóliával ellátva

IHP Carp Company

0
X