COVID19 VÍRUS INTÉZKEDÉSEK, INFORMÁCIÓK!!!

By:
Posted: 2020. április 1.
Category: Hírek
Comments: 0

Kedves Vendégeink és Horgásztársak!

Tekintettel a kialakult helyzetre (korona vírus – COVID19), az IHP területén is speciális szabályokat kell bevezetnünk! Közeleg az április 03-i nyitás dátuma, így tájékoztatunk benneteket óvintézkedéseinkről:

Fontos változtatások az eddig megszokottaktól:

-        Nyitvatartási idő 6:00-15:00 péntek-szombat-vasárnap (a fogadóépületbe az alkalmazottakon kívül TILOS a belépés, a terasz felől található ablaknál történik a mindennemű kiszolgálás!!)

-        15:00 óra után semmilyen vásárlásra nincs lehetőség, horgászjegy vásárlásra sem!!!

-        Két féle horgászjegy típus lesz érvényben (Napi jegy és 24 órás jegy)

-        Napi jegy érvényessége 6:00 – 16:30    2.500,- Ft

-        24 órás jegy érvényessége (kiváltástól számítva 24 óra)  3.500,- Ft

-        A főkapu nyitvatartási ideje 6:00-17:00 – tehát a legutolsó napijegyes horgásznak 17:00 óráig el kell hagynia a területet, mert a főkapu bezár, és legközelebb másnap reggel 6:00 órakor nyit újra!

-        24 órás jegyet CSAK ÉS KIZÁRÓLAG vendégház és nyári lak lakói számára biztosítunk, senki másnak nem!! (itt értelemszerűen legkésőbb 15:00 óráig meg kell váltani a jegyet, mert utána nem áll módunkban jegyet kiállítani)

-        Ebből adódóan, aki például a fogott zsákmányt (4 kg alatti ponty) meg szeretné vásárolni, legkésőbb szintén 15:00 óráig le kell mérlegeltetni a főépületnél, mert utána erre nincs mód és lehetőség

-        Az általános rendelkezéseknek megfelelően kérjük tartsátok a megfelelő távolságot egymástól, kerüljük a tömött sorban állást, illetve türelemmel várjátok ki a sorotokat a kiszolgálóablaknál

-        Minden közösségi WC nél (főépületnél, illetve a 2 db tóparti WC nél, kézfertőtlenítő pontokat helyeztünk ki, ezeket kötelező használni a WC használat előtt és után!!!

-        Minden horgásznak egy nyilatkozatot kell aláírnia, amivel igazolja, hogy a helyi (IHP) és központi rendelkezéseket, szabályokat megismerte és tudomásul vette és maradéktalanul betartja!

-        A halvédelmi szabályok változatlanok, SŰRŰ SZÖVÉSŰ MERÍTŐ, BÖLCSŐ VAGY MATRAC, SEBFERTŐTLENÍTŐ megléte!!

-        korlátozott számban van lehetőség matracbérlésre, de nem tudunk végtelen mennyiséget biztosítani, akinek nincs, NEM!!! állítunk ki horgászjegyet!!

Fontos változtatások az eddig megszokottaktól SZÁLLÓVENDÉGEK részére (vendégház és nyári lak foglalásokra egyaránt):

-        Semmilyen étkezést nem tudunk biztosítani a rendkívüli helyzetre való tekintettel!

-        Sajnos a jól megszokott reggelit sem (természetesen ez a számla rendezéskor kompenzálva lesz, mégpedig 500,- Ft/fő/alkalom kompenzációs értéken) tehát a példa kedvéért, 2 fő 2 éj esetén 4 x 500 Ft-al kevesebb lesz a szállásköltség

-        semmilyen készétellel nem tudunk szolgálni

-        Konyhai boxot nem tudunk rendelkezésre bocsátani

-        1-1 db evőeszközt, illetve tányért sem tudunk kölcsönadni

-        minden ital, kávé kiszolgálás eldobható műanyag poharakban történik

-        az eddig megszokott alapszabálytól eltérünk (értelemszerűen a lehetőségekhez mérten), hogy csak 14:00 órától lehet a szállásokat elfoglalni, amennyiben átvehető a szállás, úgy odaadjuk a kulcsokat hamarabb is, viszont a csökkentett nyitvatartás miatt, legkésőbb 15:00 óráig meg kell érkeznetek a fogadóépülethez, egyéb esetben nem fogjuk tudni odaadni a kulcsokat

-        Főkapu CSAK 6:00 és 17:00 óra között van nyitva, így az ezen kívül eső időintervallumban a KI- és BEHAJTÁS nem lehetséges a területre!!

-        24 órás jegyet CSAK ÉS KIZÁRÓLAG vendégház és nyári lak lakói számára biztosítunk, senki másnak nem!! (itt értelemszerűen legkésőbb 15:00 óráig meg kell váltani a jegyet, mert utána nem áll módunkban jegyet kiállítani)

-        Feltételezzük, hogy még jobban figyeltek a fertőtlenítésre, mint eddig, DE FOKOZOTTAN KÉRJÜK!!! hogy nedves törlőkendőt, popsitörlőt, szájmaszkot NE dobjatok lefolyókba, WC-be, mert óriási problémát tud okozni szennyvízrendszerünkben. Ezt nagyon kérjük komolyan venni! Ez a Ti érdeketek is!!!

-        A fent leírt változásokat a házkulcs átvételével és a szállás elfoglalásával elfogadottnak tekintjük, és ettől eltérni semmilyen módon nem tudunk!!!

MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!!!

Megosztás

Hasonló téma

0
X