Köszöntjük az Izsáki Horgász- és Pihenőpark weboldalán!
IHP Carp Company
Horgászklub
Carplove
Halmánia
OTP Szép kártya
KH Szép Kártya
MKB Szép kártya

ICC Mélyvízi bója ólomtalp+talpcsatlakozó adapter First Class talphoz

ICC Mélyvízi bója ólomtalp+talpcsatlakozó adapter First Class talphoz

Cikkszám: ICC10766

ICC Mélyvízi bója ólomtalp FIRST CLASS talpcsatlakozó adapterrel

A szett tartalmaz egy ICC FIRST CLASS ólomtalpat, valamint a mélyvízi bójához szükséges talpcsatlakozó adaptert, amelyet egy „ALAP” mélyvízi bójára felcsévélt madzag végére erősítve azonnal használhatunk. Amennyiben valaki „ALAP” mélyvízi bóját vásárolt, de szeretné ezt a fajta talpat használni hozzá, azok részére elérhető ez a szett. A szettel kiegészítve a mélyvízi bója teljesen professzionális módon használható, ezzel kiválthatóak az esetlegesen előzetesen használt szükségmegoldások.  Az ICC termékek különböző alkotóelemeinek könnyű hozzáférhetősége hosszú élettartamot jelent ICC eszközeinknek. A talpcsatlakozó adapter lehetőséget nyújt a már az esetlegesen előzőleg megvásárolt ICC (Premium, First Class, Classic, Big Water, Big Foot) dőlő bóják kombinálására, hisz a megfelelő talp adapter kiválasztásával bármelyik ICC dőlő bójánk talpa csatlakoztatható ICC Deep Impact mélyvízi bójánkhoz.

Megj.: az ICC Deep Impact mélyvízi bója megvásárolható „Alap”, valamint „Full” verzióban. Az „Alap” verzió nem tartalmaz világítófejet, talpcsatlakozó adaptert és bójatalpat, a „Full” verzió természetesen mindezekkel rendelkezik.

IHP Carp Company

Nettó ár: 4.716,5 Ft Bruttó ár: 4.716,5 Ft
db

További képek

ICC Mélyvízi bója ólomtalp+talpcsatlakozó adapter First Class talphoz - 01 ICC Mélyvízi bója ólomtalp+talpcsatlakozó adapter First Class talphoz - 02

Partnereink

IHP Carp Company Haldorádó Team Pepsi Americas Red Bull Algida Amatőr Bojlisok Klubbja Segafredo Zanetti Horgászvideó
© 2011 www.izsakihorgaszto.hu Felhasználói feltételek| Adatvédelmi szabályok| Impresszum
Telefon: +36-30/249-6924| Fax: +36-76/415-425| E-Mail: info@parktokft.hu
Készítette a GlobalWeb Design Studio